Gyakran ismételt kérdések

Angol használtruhát forgalmaznak?

Természetesen az angol áru a legkeresettebb, legelterjedtebb, sokak szerint a legjobb minőségűf, ezért mi is tartunk, de tapasztalatunk szerint nem lehet kijelenteni hogy az anglia gyűjtés garanciát jelentene a jó minőségre. Partnercégeink, mint ahogy a legtöbb nagy használtruha feldolgozó, több országból származó gyűjtésből dolgozik.

Vissza a tetejére.

Van-e minimális vásárlási mennyiség?

Nem szabunk minimumot, a legkisebb kiszerelésünk 1zsák-10kg, így ez a legkisebb mennyiség.

Vissza a tetejére.

Ki lehet bontani a zsákokat vásárlás előtt?

Természetesen meg lehet nézni a zsákok tartalmát. A ruhákat átlátszó zsákokba csomagoljuk, hogy megkönnyítsük a választást, majd a kiválasztott zsákokat vásárlás előtt átnézheti.

Vissza a tetejére.

Mit tegyek a megmaradt árukészletemmel?

A megmaradt árukészletét visszavásároljuk, bizonyos feltételekkel, kizárólag textilujrahasznosítás pl: géprongygyártás céljából.

Vissza a tetejére.

Megmaradt árut visszavásárolják?

Igen, megmaradt árukészletét visszavásároljuk, bizonyos feltételekkel, kizárólag textilujrahasznosítás pl: géprongygyártás céljából.

Vissza a tetejére.

Több nagykereskedésben vásároltam, és szinte mindig talákoztam más használtruha üzletek árcédulájával, vagyis visszárut vettem.

Örökké visszatérő probléma,mi is számtalanszor találkoztunk vele. Pontosan ez az előző kérdésre adott válaszunk magyarázata. Cégünk textilújrahasznosítással is foglalkozik, melynek nyersanyagszükségletét részben az áruvisszavásárlás fedezi. A megmaradt árukészlet felhigítja az üzletek kínálatát, drasztikus forgalomvisszaesést és a vevők elpártolását eredményezi. Ezzel saját partnereinket tennénk tönkre, mely ellentétes érdekeinkkel. Célunk, hogy hosszú távon tudjunk viszonteladóinkkal együttműködni, partnereink egyedi igényeinek figyelembevételével.

Vissza a tetejére.

Kapcsolat
  1. Név
    Invalid Input
  2. E-mail cím
    Invalid Input
  3. Tárgy
    Invalid Input
  4. Üzenet
    Invalid Input